Tgrt Haber

Son dakika | Serhat Akın'ın vurulma anı kamerada! Saldırının görüntüleri ortaya çıktı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: Anadolu Ajansı
27 Eylül 2024 10:52 - Güncelleme : 27 Eylül 2024 11:25

Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın eski oyuncusu Serhat Akın dün akşam silahlı saldırıya uğrayarak yaralandı. Serhat Akın'ın vurulma anına ilişkin görüntüler güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Fenerbahçe'nin eski oyuncusu ve futbol yorumcusu Serhat Akın, dün gece saatlerinde Beykoz​'da silahlı saldırıya uğradı. Program çıkışı kurşunların hedefi olan Akın ayaklarından yaralandı. Son dönemde Fenerbahçe yönetimine yönelik sert eleştirileriyle dikkat çeken Serhat Akın'ın vurulma anları ortaya çıktı.

SALDIRI ANI KAMERADA

Serhat Akın'ın Kavacık Mahallesi Şehit Teğmen Ali Yılmaz Sokak'ta kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradığı anlar, bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Son dakika | Serhat Akın'ın vurulma anı kamerada! Saldırının görüntüleri ortaya çıktı - 1. Resim


SALDIRGANLAR MOTOSİKLETLE GELMİŞ!

Görüntülerde Serhat Akın'ın, yanındaki kişiyle birlikte binadan çıkış yaptığı sırada hızla koşarak gelen bir kişi tarafından silahla vurulduğu, ateş eden saldırganın daha sonra kendisini bekleyen diğer kişinin motosikletine atlayıp olay yerinden kaçtığı görülüyor.

Son dakika | Serhat Akın'ın vurulma anı kamerada! Saldırının görüntüleri ortaya çıktı - 2. Resim


SERHAT AKIN'IN SAĞLIK DURUMU BELLİ OLDU

Öte yandan silahlı saldırıda ayağından yaralanan Serhat Akın, Ataşehir​'deki özel bir hastanede tedavi görüyor. Ünlü yorumcunun sağlık durumunu eski takım arkadaşı olan Ümraniyespor Teknik Direktörü Tuncay Şanlı açıkladı. Serhat Akın'ın moralinin bozuk olduğunu söyleyen Şanlı, "Duyar duymaz yanına geldim. Çok ciddi bir şey yok. Yarın büyük ihtimalle bir operasyon geçirecek. Bunun üzerine yorum yapmak da istemem. Hem üzüntülüyüm hem de sinirliyim. Biraz keyfi yerinde değil, morali de bozuk. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur" diye konuştu.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Aylin27 Eylül 2024 11:02

Nasılsın, hayırlısı olsun diye düşünüyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...