Tgrt Haber

Mehmet Büyükekşi bizzat duyurdu: Türkiye Kupası finalinin adresi belli oldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
13 May 2024 14:52 - Güncelleme : 13 May 2024 15:23
Mehmet Büyükekşi bizzat duyurdu: Türkiye Kupası finalinin adresi belli oldu

Son dakika haberi...Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türkiye Kupası Finali'nin Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacağını duyurdu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Mehmet Büyükekşi​, 2024Ziraat Türkiye Kupası​ finalinin nerede oynanacağını duyurdu. Büyükekşi, Beşiktaş​ ve Trabzonspor​'un kozlarını paylaşacağı dev finalin 23 Mayıs'ta Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacağı açıkladı.

İki kulüple görüşüp ortak karar aldıklarını belirten Mehmet Büyükekşi, "Çok güzel bir toplantı gerçekleştirdik. Bu toplantı neticesinde Beşiktaş ve Trabzonspor'un başkanları ortak kararla İstanbul'da finali Olimpiyat Stadyumu'nda oynanmasına karar verdik" dedi.

"DOSTLUK VE KARDEŞLİK..."

Beşiktaş ve Trabzonspor arasında oynanacak karşılaşmanın yeni bir başlangıç olmasını istediklerinin altını çizen Büyükekşi, "Futbolun, dostluk ve kardeşlik olduğunu, fair-play çerçevesinde gerçekleşmesi gerektiği konusunda iki kulübümüz mutabık. Kulüplerimizin bayrakları dışında Türk bayrakları yaptıracağız" ifadelerini kullandı.

Mehmet Büyükekşi bizzat duyurdu: Türkiye Kupası finalinin adresi belli oldu - 1. Resim

MAÇ ÖNCESİ KONSER VERİLECEK

Saat 19.00'da bir konser yapmayı planladıklarını aktaran Büyükekşi, "Daha sonra kulüpler ısınmaya çıkacak ve normal maç başlayacak. Türkiye'nin özlediği tabloyu orada göstermiş olacağız" diye konuştu.

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...