Tgrt Haber

Son dakika! UEFA'dan İsrail kararı: Topraklarında maç oynanmayacak

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
20 Ekim 2023 08:28 - Güncelleme : 20 Ekim 2023 08:38
Son dakika! UEFA'dan İsrail kararı: Topraklarında maç oynanmayacak

Son dakika haberi... UEFA, bir sonraki duyuruya kadar İsrail'de hiçbir UEFA müsabakasının oynanmaması kararı aldı. İsrail takımlarının oynayacağı maçlar da ertelendi.

İsrail'in Filistin​ halkı üzerine korkunç bombardımanı sürerken Avrupa futbolunun patronu UEFA​'dan flaş bir karar geldi. UEFA İcra Komitesi, tüm İsrail topraklarındaki mevcut emniyet ve güvenlik durumunun kapsamlı değerlendirmesinin ardından, bir sonraki duyuruya kadar İsrail'de hiçbir UEFA maçının oynanmamasına kararlaştırdı.

İKİ İSRAİL KULÜBÜNÜN MAÇLARI ERTELENDİ

Kararla birlike İsrail ekipleri Maccabi Haifa ve Maccabi Tel-Aviv'in maçları da tehir edildi. UEFA Avrupa Ligi F Grubu'nda 26 Ekim Perşembe günü oynanması gereken Villarreal-Maccabi Haifa mücadelesi 6 Aralık Çarşamba gününe, UEFA Avrupa Konferans Ligi B Grubu'nda daha önce 26 Ekim Perşembe günü oynanacağı açıklanan Maccabi Tel Aviv-Zorya Luhansk karşılaşması da 25 Kasım Cumartesi gününe ertelendi.

BAŞKA ÜLKEDE OYNAYACAKLAR

0

Son dakika haberinin detaylar geliyor...

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...