Tgrt Haber

Sosyal medyayı ikiye bölen tartışma: Kim bu kart gören futbolcu?

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
19 Kasım 2023 09:50 - Güncelleme : 19 Kasım 2023 09:58
Sosyal medyayı ikiye bölen tartışma: Kim bu kart gören futbolcu?

EURO 2024 biletini kapan A Milli Takımımız, hazırlık maçında Almanya'yı Türk taraftarların çoğunlukta olduğu Berlin'deki Olimpiyat Stadyumu'nda 3-2 mağlup ederek müthiş bir galibiyete imza attı. Maça ise yedek kulübesinde sarı kart gören Milli futbolcumuz damga vurdu. Maskesinden tanınmayan oyuncu için sosyal medyada 'kim bu futbolcu?' diye tartışma çıktı. Gizemli ismin kim olduğu daha sonra ortaya çıktı. 

EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda daha önce Avrupa Şampiyonası'na katılmaya garantileyen A Milli Takımımız, grubunda bay geçtiği haftada şampiyonanın ev sahibi Almanya ile Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

Milli Takımımız, Almanya'yı deplasmanda 3-2 mağlup ederek tarihi bir galibiyet aldı. Türkiye'ye galibiyeti getiren goller Ferdi Kadıoğlu, Kenan Yıldız ve Yusuf Sarı'dan geldi. Almanya'nın sayılarını ise Füllkrug ve Kai Havertz kaydetti. 

YEDEK KULÜBESİNDEKİ İSİM KİM? 

Yedek kulübemizde bulunan bir futbolcumuz, hakem itirazından dolayı 90+1 de sarı kart gördü. Hava sıcaklığının 4 derece olduğu Berlin'de başında bere, ve yüzünde boyunluk olan futbolcunun ekrana yansıyan görüntüsü büyük merak uyandırdı.

Sosyal medyada bu oyuncunun Uğurcan Çakır olduğu yönünde birçok yorum yapılsa da gerçek daha sonra ortaya çıktı. Ü

Rıdvan Yılmaz

Daha sonra atılan golden sonra yedek kulübesini çeken reji  çekilen bir karede bu futbolcunun Rangers forması giyen milli futbolcumuz Rıdvan Yılmaz olduğu ortaya çıktı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...