Tgrt Haber

Sow gidecek, Hulk gelecek

18 Ağustos 2015 02:05
Sow gidecek, Hulk gelecek

Fenerbahçe yıldız transferlerinde durmak bilmiyor.

Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Gelen son iddia ise taraftarları çok heyecanlandırdı.Sarı-lacivertli takımda sürekli 11'de olmak isteyen ve "11'de olmayacaksam bırakın gideyim" diyen Sow'un takımdan ayrılması gündemde. Sow'un gitme ihtimalinin ardından ise Zenit'te oynayan Hulk'un da Fenerbahçe'ye gelebileceği iddia edildi. Pereria'nın da oyuncuyla ilgili olarak "Kesinlikle gelsin, ihtiyacımız var' demesi, transferin ciddi olduğunu kanıtladı. Oyuncunun bonservisinin çok yüksek olması nedeniyle kiralık olarak alınması da alternatifler arasında bulunuyor.

HULK KİMDİR?

Asıl adı Givanildo Vieira de Souza, lakabı Hulk olan oyuncu 29 yaşında ve Zenit'te forma giymektedir. 2012-2013 sezonundan itibaren 50 milyon euro karşılığında Zenit'e transfer olmuştur. Bu zamana kadar oynadığı kulüplerde 224 maça çıkıp 135 gol atmıştır.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...