Tgrt Haber

Spor Toto Süper Lig'de heyecan dorukta

07 Aralık 2014 17:18
Spor Toto Süper Lig'de heyecan dorukta

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Konya Büyükşehir Torku Arena'daki maç saat 19.00'da başlayacak.

 Süper Lig'in 11. haftasını 23 puanla lider geçen siyah-beyazlı ekip, teknik direktör Ersun Yanal ile çıkışa geçen bordo-mavili ekibi Konya Büyükşehir Torku Arena'da konuk edecek. Hakem Mete Kalkavan'ın yöneteceği mücadele saat 19.00'de başlayacak.  Stadı yeniden yapıldığı için bu sezon iç saha maçlarını farklı sahalarda oynayan Beşiktaş, lig tarihinde Trabzonspor ile ilk kez Konya'da karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlılar ligde bu sezon ligde evsahibi olduğu 6. maçta 4. farklı statta mücadeleye çıkacak.  Ligde son 3 maçını kazanan "Kara Kartal", bu maçlarda rakip filelere 6 gol atıp, kalesinde 2 gol görerek, başarılı bir performans ortaya koydu. Yanal'ın başına geçmesiyle yükselen performansıyla dikkati çeken bordo-mavili ekip ise yeni teknik direktörü yönetimindeki son iki lig maçında farklı galibiyetler elde etti. Galatasaray'ı 3-0 yenen Trabzonspor, Gençlerbirliği mücadelesini 4-1'lik skorla galip tamamladı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...