Tgrt Haber

'Süleyman Seba sezonunda adalet dağıtın'

12 May 2015 19:51
'Süleyman Seba sezonunda adalet dağıtın'

Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanvekili ve aynı zamanda Beşiktaş eski yöneticilerinden Mekki Başak, hakem kararlarını eleştirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanvekili ve aynı zamanda Beşiktaş eski yöneticilerinden Mekki Başak, son zamanlarda hakem hatalarının, Beşiktaş aleyhine çalınan düdüklerin tavan yaptığını ifade etti. Mekki Başak, " Onursal başkanımız Süleyman Seba'nın adını taşıyan bu sezonda kulübümüze yapılan ancak kasıtlı olduğuna dahi inanmadığımız hakem hatalarının ligin sonu yaklaştıkça tamamen aleyhimize dönmesi düşündürücü olduğu kadar yakışıksız bur durum almaktadır" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu'na seslenen Başak, "Beşiktaş'ın yanında olmayın, karşısında da olmayın, lütfen tarafsız olun. Lig ve sezon şampiyonluk mücadelesi veren 3 kulübe de eşit mesafede olunuz" dedi

TFF başkanının TV konuşmasına da değinin Başak, "Hakem Tolga Özkalfa ve yardımcı hakemin yanlışlarına Sayın Başkan hatalar var diyebiliyor. Ben de kendisine diyorum ki bu hatalar hiç olmazsa kulüpler arasında eşit düzeyde dağıtılsın. Hayrettir ki sezon başından bu yana Beşiktaş'a 12, Fenerbahçe'ye 4, Galatasaray'a ise henüz kırmızı kart cezası verilmemiş. Bunda da kasıt aramıyorum ama hakemlerin 2-3 metre taca çıkan topu görememesi, sarı ve kırmızı kart konusunda bir türlü beklenen istikrarın sağlanmaması hakemler tarafından adeta dövülen bir kulübün adının Beşiktaş olarak şekillenmesi inanan yıllarımı verdiğim siyah-beyazlı camiada benimle birlikte 10 binlerce Beşiktaşlıyı yaralamıştır. Beşiktaş şampiyon da oldu, defalarca 2 ve 3'üncü de oldu. Bu kulüp Onursal Başkanımız Süleyman Seba'nın da ifade ettiği gibi, şerefli 2'nci liglere göğsünü açmış, bu şerefli ikinci ligleri kafalarımıza kazımıştır" ifadelerini kullandı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...