Tgrt Haber

Süper Lig hakemlerinin maç başı ücretleri belli oldu! 

12 Eylül 2023 11:15 - Güncelleme : 12 Eylül 2023 11:26
Süper Lig hakemlerinin maç başı ücretleri belli oldu! 

Yönetimleriyle izleyicilere saç baş yolduran Trendyol Süper Lig'de hakemlerin maç başı aldığı ücretlere zam yapıldı. Yüzde 50 zammı kapan hakemlerin maç başı ücretleri asgari ücreti neredeyse 3'e katladı. Yardımcı hakem ve VAR hakemlerin de maaşında güncellemeye gidildi. 

Performanslarıyla 'yabancı hakem​' tartışmalarını sürekli futbol gündemine taşıyan Süper Lig​ hakemlerinin maaşlarına zam​ yapıldı. Yeni zamla beraber orta hakemin aldığı maç başına ücreti 20 bin TL'de 30 bin TL'ye çıkarıldı. 

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre, TFF​'nin kararıyla hakemlere yüzde 50 zam yapıldı. Buna orta hakemin maaşı maç başı ücreti 30 bin lira olurken, VAR hakeminin ise 15 bin lira olarak güncellendi. 

AVAR'A DÜŞÜK ÜCRET 

AVAR hakemi ücretlerinin 7 bin 500 lira, yardımcı hakem ücretinin 13 bin 200 lira ve 4. hakem ücretinin ise 9 bin liraya yükseldiği öne sürüldü. 

 

Kaynak: Akşam

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...