Tgrt Haber

Taha Akgül yarı finalde kaybetti! Bronz için mücadele verecek

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com
09 Ağustos 2024 20:36 - Güncelleme : 09 Ağustos 2024 20:42
Taha Akgül yarı finalde kaybetti! Bronz için mücadele verecek

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda erkekler 125 kg yarı final serbest stil güreş mücadelesine çıkan milli sporcumuz Taha Akgül, İranlı rakibi Amir Hossein Zare'ye yarı finalde mağlup olarak yarın bronz mücadelesi verecek.

2024 Paris Olimpiyat Oyunları​ erkekler 125 kg yarı final serbest stil güreş müsabakası Champ De Mars Arena’da yapıldı. Milli güreşçi Taha Akgül​ ile İranlı rakibi Amir Hossein Zare mücadele etti. Güreşçimiz, rakibine kaybederek final şansını yitirdi.

Champ de Mars Arena'da gerçekleştirilen karşılaşmalarda serbest stil 125 kilo son 16 turunda Porto Rikolu Jonovan Darius Smith'i 10-0 mağlup eden Taha Akgül, çeyrek finalde Macar Daniel Ligeti'yi 8-0 yendi.

Milli güreşçimiz Taha Akgül, Paris 2024 Olimpiyat Oyunlarında yarı finalde kaybetti

Yarı finalde İranlı sporcu Amir Hossein Zare ile karşılaşan Taha Akgül, rakibine 2-1 mağlup olarak finale çıkma şansını kaybetti.

Milli güreşçimiz Taha Akgül, oyunlarda yarın bronz madalya maçına çıkacak.

Taha Akgül, Paris 2024te yarı finale yükseldi

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...