Tgrt Haber

Teknik direktör Ünal Karaman, İYİ Parti Milletvekili aday adayı oldu

21 Mart 2023 18:18 - Güncelleme : 21 Mart 2023 18:23
Teknik direktör Ünal Karaman, İYİ Parti Milletvekili aday adayı oldu

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK), Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin 14 Mayıs'ta yapılmasına yönelik karar Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından gözler siyaset sahnesine çevrildi. İttifaklar şekillenirken milletvekili listeleri için partiler çalışmalarını hızlandırdı. Aday adayı başvuruları yapılırken eski futbolcu ve teknik direktör Ünal Karaman da siyaset sahnesine atıldı. 

Trabzonspor​'un efsane isimlerinden eski teknik direktörü Ünal Karaman, 14 Mayıs'taki seçim için siyasete atılıyor. Son olarak Göztepe’yi çalıştıran Ünal Karaman, Konya​'dan İYİ Partimilletvekili​ aday adayı oldu.   

ADI TRABZONSPOR İLE ANILDI  

31 Ağustos 2021 tarihinden beri takım çalıştırmayan ve Trabzonspor’un Abdullah Avcı ile yollarının ayrılmasından sonra ismi camia ile anılan Ünal Karaman memleketi Konya’dan İYİ Parti milletvekili aday adayı oldu. 

Bugün başvurusunu yapan Karaman vekil olmak için genel merkezden onay bekliyor

Ünal Karaman’a, daha önce MHP’den de milletvekili adaylığı teklifi gelmişti. 

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...