Tgrt Haber

Tenis'in efsane ismi Djokovic'den, Hande Baladın yorumu!

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com
06 Ağustos 2024 19:58 - Güncelleme : 06 Ağustos 2024 20:13
Tenis'in efsane ismi Djokovic'den, Hande Baladın yorumu!

Tenisin efsane ismi Novak Djokovic, Türkiye ve A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularından Hande Baladın hakkında konuştu.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunlarında gerçekleştirilen tenis​ branşı tek erkeklerde İspanyol Carlos Alcaraz​'ı 7-6'lık setlerle 2-0 yenerek altın madalya kazanan Sırp Novak Djokovic​, Türkiye ve A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularından Hande Baladın hakkında açıklamalarda bulundu.

"TÜRKİYE'Yİ SEVİYORUM"

TRT Spor'a konuşan Novak Djokovic, "Türkiye'ye gittim ama yakın zamanda değil. 3 yıl önce Türkiye-Sırbistan basketbol maçını izlemek için İstanbul'a gitmiştim. Türkiye'yi seviyorum. En güzel ülkelerden birisi. Umarım yakın zamanda tekrar ziyaret edebilirim" dedi.

"HANDE BALADIN İLE TANIŞTIM"

Türkiye ve A Milli Kadın Voleybol Takımı sporcusu Hande Baladın hakkında konuşan Djokovic, "Sizin sporcularınızı da takip ediyorum. Özellikle dün Hande Baladın ile tanıştım. Ona ve voleybol takımınıza iyi şanslar diledim" ifadelerini kullandı

Hande Baladın bakın nereliymiş! İşte Hande Baladın'ın memleketi...

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...