Tgrt Haber

Yaya Toure attı, Manchester City kazandı

19 Kasım 2016 20:44
Yaya Toure attı, Manchester City kazandı

Crystal Palace - Manchester City maçı! İngiltere Premier Lig'in 12. haftasında Crystal Palace ile Manchester City karşı karşıya geldi.

Selhurst Park'ta oynanan mücadeleyi konuk ekip Manchester City, 2-1'lik skorla kazandı. Manchester City'e galibiyeti getiren golleri, bu sezon ilk kez Pep Guardiola'dan şans bulan Yaya Toure, 39 ve 83. dakikalarda attı. Crystal Palace'ın tek golü 66. dakikada Connor Wickham'dan geldi.Manchester City'nin Türk asıllı oyuncusu İlkay Gündoğan, bu maçta 18 kişilik kadroda yer almadı. Bu sonucun ardından Crystal Palace 11 puanda kalırken, Manchester City puanını 27 puana yükseltti. Crystal Palace, 26 Kasım'da Swansea deplasmanına gidecek. Manchester City ise önce Borussia Mönchengladbach deplasmanına gidecek, ardından Burnley ile yine dış sahada karşılaşacak.
 

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...