Tgrt Haber

Trabzon ve Rize emniyeti alarma geçti

22 Ağustos 2015 05:06
Trabzon ve Rize emniyeti alarma geçti

Trabzon’a bugün gelecek olan F.Bahçe karayolu ile Rize’ye geçerken kafilenin geçiş güzergahında sıkı önlemler alınacak. Yarınki maç sonrasında Fenerbahçe kafilesinin gece yolculuk yapmasına izin verilmeyeceği ve pazartesi sabahı kentten ayrılacağı belirtildi

Fenerbahçe için Trabzon ve Rize emniyeti alarma geçti... Yarınki Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçından çok, 4 Nisan 2015’te Rize dönüşünde Trabzon’un Sürmene İlçesi’nde yaşanan silahlı saldırının tedirginliği devam ediyor. Maç öncesinde alarma geçen iki kentin polisi, geniş güvenlik önlemleri alınmasını kararlaştırdı. Trabzon Havalimanı’na bugün inecek olan Fenerbahçe kafilesi için önce havalimanı çevresinde ardından Rize yolu güzergahında geniş güvenlik önlemleri alınacak. Yarın oynanacak olan maç sonrasında Fenerbahçe kafilesinin gece yolculuk yapmasına izin verilmeyecek. Fenerbahçe kafilesinin maçtan sonra otele döneceği ve pazartesi sabahı kentten ayrılacağı belirtildi.

İKİ POLİS MÜDÜRÜ RİZE’YE GELİYOR
Bu arada TFF’nin, maçta görevlendirdiği 3 temsilciden ikisinin polis şefi olduğu ortaya çıktı. Güvenliği sağlayan temsilcilerden Bülent Kantar’ın Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde, Mehmet Yavuz’un ise Samsun Emniyet Müdürlüğü’nde görevli olduğu öğrenildi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...