Tgrt Haber

Trabzonspor Antalyaspor'a konuk oluyor

13 May 2016 19:27
Trabzonspor Antalyaspor'a konuk oluyor

Sezon boyunca beklenen patlamayı geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor’a karşı yapan ve sahadan 6-0’lık galibiyetle ayrılan Trabzonspor, bugün 33. haftanın açılışında Antalyaspor’a konuk oluyor.

Karadeniz ekibinde bu 90 dakika öncesinde son haftalardaki kadro sıkıntısı kelimenin tam anlamıyla tavan yapmış durumda. Çünkü Bordo-Mavililer’de tam 11 oyuncu bu deplasmanın kafilesinde çeşitli sebeplerden ötürü yer alamayacak. Bazı oyuncular için şanssızlık olarak kabul edilecek durum genç yıldız adayları için ise büyük bir fırsat. Teknik direktör Hami Mandıralı’nın en az 3-4 genç futbolcuyu ilk 11’de kullanması, 18 kişilik kadroda ise bu sayının daha da artması bekleniyor.

İşte ilk 11'ler

ANTALYASPOR: Fornezzi, Inkoom, Diego, Motta, Yekta, Makoun, Kadir, Charles, Serdar, Mbilla, Ömer

TRABZONSPOR: Esteban, Güray, Salih, Mustafa, Semih, Mehmet Ekici, Savaş, Okay, Yusuf Yazıcı, Yusuf Erdoğan, Cardozo

Trabzonspor gibi ligde herhangi bir hedefi olmayan Antalyaspor’da da hedef, taraftarlarına son haftalarda iyi futbol ve beraberinde iyi neticeler armağan edebilmek.

Trabzonspor'un eksikleri:

Sakatlar: Ramazan, Douglas, Muhammet Demir, Akakpo, Musa Nizam
Cezalı: Aykut Demir
İzinli: Onur Kıvrak, Bosingwa
Kadro dışı: Özer
Kadroya alınmayan: Erkan Zengin ve Cavanda

STAT: Antalya

SAAT: 20.00

HAKEM: Hakan Ceylan

YAYIN: LİG TV

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...