Tgrt Haber

Trabzonspor Avrupa aşkına avantajı yakaladı

13 May 2015 18:56
Trabzonspor Avrupa aşkına avantajı yakaladı

Süleyman Seba Spor Toto Süper Lig'de Avrupa Ligi için mücadelede eden iki ekibin maçında Trabzonspor sahasında Bursaspor'u 1-0 mağlup ederek önemli bir avantaj yakaladı.

Hüseyin Avni Aker'de oynanan mücadelede ev sahibi Trabzonspor'a galibiyeti getiren golü 46. dakikada Özer Hurmacı kaydetti. Belluschi'nin 90+1. dakikada kullandığı frikik üst direkten dışarı çıktı. Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 53 yaparak 4. sırada olan ve 54 puanı bulunan Başakşehir'in ardından 5. sıraya yükselirken, Bursaspor 50 puadan ve 6. sırada kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

İLK YARI

2. dakikada Bursaspor çok etkili bir pozisyonu değerlendiremedi. Sağ kanatta Yusuf Erdoğan'dan topu kaptıktan sonra ceza sahasına giren Volkan Şen'in çapraz pozisyondaki şutunda kaleci Hakan Arıkan'ın müdahele ettiği top, Josue'nin önüne düştü. Bu futbolcunun yakın mesafeden sert şutunda kaleci Hakan meşin yuvarlağı kontrol ederek bir kez daha tehlikeyi önledi.
22. dakikada Bakambu'nun ceza alanı sağ çaprazından şutunda kaleci Hakan Arıkan'ı geçen ve altı pasta Fernandao'nun dokunamadığı top, direğin yanından auta çıktı.
25. dakikada Yusuf Erdoğan'ın pasında, ceza alanı içinde Medjani'nin sert bir şekilde kaleye gönderdiği top direğin az farkla üzerinden auta gitti.  
31. dakikada Trabzonspor'da sakatlanan kaptan Bosingwa'nın yerine Fatih Atik oyuna dahil oldu.
35. dakikada Josue'nin uzaktan şutunda kaleci Hakan Arıkan yerden sol köşesine gelen topu yatarak çıkardı.
41. dakikada ani gelişen Trabzonspor atağında Cardozo'nun pasıyla ceza alanı dışı sol çaprazında topla buluşan Erkan Zengin'in sert şutunda meşin yuvarlak üsten auta gitti.
45. dakikada Yusuf Erdoğan'ın soldan ortasında, yakın mesafedeki Cardozo'nun kafa vuruşunda, yerden seken top auta çıktı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...