Tgrt Haber

Trabzonspor, Umut Bozok'ta mutlu sona ulaştı

27 Ağustos 2022 15:44 - Güncelleme : 27 Ağustos 2022 15:57
Trabzonspor, Umut Bozok'ta mutlu sona ulaştı

Geçtiğimiz sezon Kasımpaşa'da kiralık olarak forma giyen ve Süper Lig'i gol kralı olarak tamamlayan Umut Bozok, Trabzonspor ile ile prensip anlaşmasına vardı.

Trabzonspor​, Fransa​ ekibi Lorient takımında forma giyen Umut Bozok​ ile prensip anlaşmasına vardı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nden elenip yolunu UEFA Avrupa Ligi’nde sürdürecek olan Trabzonspor, bir süredir görüştüğü Lorient ile 25 yaşındaki oyuncu Umut Bozok’un transferi konusunda anlaşma sağladı.

GALATASARAY​'IN LİSTESİNDEYDİ

Süper Lig’den Galatasaray’ın da transfer listesinde olan santrfor, bordo mavili ekiple 3 yıllık anlaşmaya imza atacak. Hücum hattını güçlendirmek isteyen Trabzonspor, oyuncuyu birkaç gün içerisinde kente getirerek takıma dahil edecek.

GEÇEN SEZON GOL KRALI OLDU

Kariyerine Fransa’da başlayan ve 2019’da 1.5 milyon euro bedelle Lorient’e transfer olan Bozok, geçen sezon Süper Lig’de 38 maçta forma giydiği ve attığı 20 golle gol kralı oldu. Bozok, ayrıca 7 de asist yaptı.

Daha önce Galatasaray taraftarı olduğunu açıklayan Umut Bozok, Ali Sami Yen’de sarı kırmızılı takıma attığı golden sonra sevinmemişti.

https://twitter.com/umut_bozok/status/363972257640882176

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...