Tgrt Haber

Trabzonspor'da teknik direktör belli oldu! Takım Orhan Ak'a emanet 

27 Mart 2023 19:57 - Güncelleme : 27 Mart 2023 20:34
Trabzonspor'da teknik direktör belli oldu! Takım Orhan Ak'a emanet 

Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, Abdullah Avcı'nın istifası sonrasında geçici olarak takımı çalıştıran Orhan Ak'ın sezon sonuna kadar teknik direktörlük görevini sürdüreceğini açıkladı.

Spor Toto Süper Lig​'in son şampiyonu Trabzonspor​, Abdullah Avcı​'nın istifası sonrasında geçici olarak takımı çalıştıran Orhan Ak​ ile ilgili kararını verdi. Yeni başkan Ertuğrul Doğan​'ın mazbatasını alarak göreve başlamasıyla yeni teknik direktör ile iligi de karar verildi. Yönetim takımı sezon sonuna kadar Orhan Ak'a emanet etti.

Bordo-mavililerden yapılan açıklamada, "Başkanımız Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulumuzun bugün gerçekleştirdiği toplantıda, bu sezon sonuna kadar Teknik Direktör Orhan Ak ile çalışılmasına oy birliğiyle karar verilmiştir. Teknik Direktörümüz Orhan Ak ve ekibinin başarılı olacağına dair inancımızı değerli camiamız ve kamuoyuna saygıyla duyururuz." denildi.

https://twitter.com/Trabzonspor/status/1640394374260441089

Geçtiğimiz sezon ligi şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor, 26 haftası geride kalan Spor Toto Süper Lig'de topladığı 44 puanla lider Galatasaray'ın 19 puan gerisinde 6. sırada yer alıyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...