Tgrt Haber

Trabzonspor'dan Akyazı açıklaması

10 Haziran 2015 18:28
Trabzonspor'dan Akyazı açıklaması

Bordo-mavili kulüp: "Akyazı Spor Kompleksi'nin yapımını sürdüren TOKİ ile Trabzonspor arasında herhangi bir olumsuzluğun olmadığını belirtmek isteriz."

Trabzonspor Kulübü, Akyazı Spor Kompleksi'nin yapımını  sürdüren TOKİ ile aralarında sorun yaşandığı şeklinde medyada yer alan haberlerin  gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
 
Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, TOKİ  ile Trabzonspor arasında herhangi bir olumsuzluğun olmadığı belirtildi.
 
Trabzonspor'un Akyazı Spor Kompleksi çalışma alanına alınmadığı  şeklindeki haberlerin gerçek dışı olduğu vurgulanan açıklamada, şu görüşlere yer  verildi: "TOKİ, taraftarlarımızın, çalışma alanında fotoğraf çekimi hususunda  prensip kararı almış olup, bu tür taleplere olumlu cevap vermemektedir. Son  yaşanan olayda da böyle bir talepte bulunulmuş olup, talebe cevaben yazılı olarak  geri dönüş yapılmıştır. Merakla beklediğiniz tüm fotoğraflar  Trabzonspor'un resmi hesaplarından paylaşılmaya devam edilecektir."

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...