Tgrt Haber

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu kaçtı

08 Nisan 2015 00:46
Trabzonspor'un yıldız oyuncusu kaçtı

Trabzonspor'da affedilen Gineli futbolcu Kevin Constant'ın, antrenmana katılmayarak tesislerden ayrıldığı öğrenildi.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı. Bordo-mavililer, basına kapalı olarak Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, teknik heyetin verdiği program doğrultusunda gruplar halinde çalıştı. Bir grup kondisyon salonunda çalışırken, diğer bir grupta saha çalışması yaptı. Bazı oyuncular ise hem saha, hem de salonda antrenman gerçekleştirdi.

Kevin Constant şoku
Trabzonspor'da disiplinsiz davranışları nedeniyle antrenmanlara alınmayan ancak Torku Konyaspor maçı öncesi teknik direktör Ersun Yanal'ın kararıyla affedilen Gineli oyuncu Kevin Constant'ın çalışmaya katılmadığı bildirildi.Teknik heyetin programı doğrultusunda sahada çalışması istenen Gineli oyuncunun salonda çalışmak isteyerek, antrenmanı reddettiği ve tesislerden ayrıldığı öğrenildi. Trabzonspor, yarın yapacağı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...