Tgrt Haber

Transfer çılgınlığı yapan Muşspor’a teknik direktör dayanmıyor!

03 Mart 2024 22:55 - Güncelleme : 03 Mart 2024 23:13
Transfer çılgınlığı yapan Muşspor’a teknik direktör dayanmıyor!

3. Lig’de şampiyonluk hedefiyle büyük paralar harcayarak takım kuran Nevzat Kaya başkanlığındaki Muşspor’da Çatalca yenilgisi pahalıya patladı. Teknik direktör Kadir Kar istifa etti.

Yaptığı transferlerle 3. Lig’de ses getiren Muş temsilcisi Muşspor, yine teknik direktör istifasıyla gündemde. Teknik direktör Kadir Kar, 3-0’lık Çatalcaspor mağlubiyetinin ardından istifasını sundu.

3-0 YENİLDİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig’in 22. haftasında Muşspor ile Çatalcaspor karşı karşıya geldi. Saat 13.00’te Çatalca İzzettin Stadyumu’nda başlayan karşılaşmayı Hakan Aktaş yönetti. Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibinde Cihad Ateş’in 24. dakikada attığı golle sonuçlandı. 

Karşılaşmanın ikinci yarısında baskılarını sürdüren Çatalcaspor, 75. dakikada Fatih Mehmet Ekinci ve 90+ 8. dakikada Furkan Orak’ın vuruşu ile bulduğu golle maçtan 3-0 galip ayrıldı.

Transfer çılgınlığı yapan Muşspor’a teknik direktör dayanmıyor! - 1. Resim

İSTİFASI KABUL EDİLDİ

Sezon başında yaptığı transferle adını duyuran ancak ligin zirvesinde tutunamayan Muş ekibinde teknik direktör değişiklikleri dikkat çekiyor. Muşspor’un X hesabından yapılan açıklamada, “Teknik Direktörümüz Kadir Kar istifasını Başkanımız Sayın Nevzat Kaya ve yönetim kurulumuza bildirmiş ve istifası kabul edilmiştir.  Kendisine, takımımıza verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz.” denildi.

Muşspor bu skorla 36 puanda kaldı. Muş ekibinin sıralaması ise 3’te takıldı. Çatalca ekibi ise haftayı 10. sırada tamamladı. Yenilgi Muş'ta da tepkiyle karşılandı. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...