Tgrt Haber

'Türkiye gibi yükselişe geçmek istiyoruz'

16 Kasım 2015 23:17
'Türkiye gibi yükselişe geçmek istiyoruz'

Yunanistan Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Skibbe, "Hedefimiz, Rusya'daki FIFA 2018 Dünya Kupası'na katılmak. Şu an dipteyiz. Türkiye gibi biz de yükselişe geçmek istiyoruz" dedi.

Yunanistan Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Michael Skibbe, Türkiye ile yapacakları hazırlık maçı öncesi Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki antrenmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, mücadeleden iyi bir sonuçla ayrılacaklarına inandığını söyledi.

2016 Avrupa Şampiyonası'na direkt katılma hakkını elde eden Türkiye'yi tebrik eden Skibbe, "Özellikle eleme grubundaki son 4-5 maçta çok iyi bir performans ortaya koydular" dedi.

FIFA 2018 Dünya Kupası Elemeleri'nin hazırlık dönemini iyi geçirmek istediklerini vurgulayan 50 yaşındaki çalıştırıcı, "Hedefimiz, Rusya'daki finallere katılmak. Şu an dipteyiz. Türkiye gibi biz de yükselişe geçmek istiyoruz" diye konuştu.

Hazırlıklar tamamlandı

Öte yandan, Yunanistan Milli Takımı, Türkiye maçının hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Skibbe'in takımla sahadaki kısa süren toplantısından sonra başlayan antrenmanda futbolcular, dar alanda pas çalışmasının ardından tam sahada taktik ağırlıklı çift kale maç oynadı. Antrenmanın son bölümünde iki gruba ayrılan oyunculardan bir bölümü şut, diğerleri ise kanatlardan ortalarla gol çalıştı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...