Tgrt Haber

Türkiye Kosova maçını yönetecek hakem belli oldu

07 Kasım 2016 16:15
Türkiye Kosova maçını yönetecek hakem belli oldu

Türkiye Kosova maçını kimin yöneteceği sorusu yanıtını buldu. Milli takımın, 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda Kosova ile yapacağı karşılaşmayı, Macaristan Futbol Federasyonundan Tamas Bognar yönetecek.

Türkiye Kosova maçını hangi ülkeden ve hangi hakemin yöneteceği belli oldu.  Macar hakem A Milli Futbol Takımı'nın 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda 12 Kasım Cumartesi günü Kosova ile yapacağı karşılaşmanın hakemleri belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonunun internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, milli takımın Antalya Stadı'nda saat 20.00'de Kosova ile yapacağı karşılaşmada, Macaristan Futbol Federasyonundan Tamas Bognar görev alacak.

Mücadelede Bognar'ın yardımcılıklarını Balazs Buzas ve Zsolt Varga yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Ferenc Karako olacak.

ARDA TURAN YENİDEN MİLLİ TAKIM'DA

Arda Turan da yeniden Milli Takım’a seçildi. Euro 2016 finallerinin ardından Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, başta kaptan Arda Turan olmak üzere, Selçuk İnan, Gökhan Gönül ve Burak Yılmaz gibi takımın kilit isimleriyle yaşadığı sorunların ardından bu isimleri, takıma almamıştı. Terim, bu futbolcular için “Onlar benden değil, Türk halkından özür dilemeli” derken, Arda ise bu sözlere, “Ben özür dileyecek bir şey yapmadım” demişti. Terim de bu süreçte, iki kez Barcelonalı yıldızı da aday kadroya çağırmamıştı.
Türkiye Kosova maçını yönetecek hakem belli oldu

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...