Tgrt Haber

Üç büyüklerden kura değerlendirmesi

07 Aralık 2015 15:31
Üç büyüklerden kura değerlendirmesi

Ziraat Türkiye Kupasında gruplar belli olurken, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın temsilcilerinden de ilk değerlendirmeler geldi.

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, “Son 2 sezonun kupayı kazanan ve en çok bu kupayı kazanan takımı olarak bu sene de tekrar Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanmak istiyoruz” dedi. "Son 2 sezonun kupayı kazanan ve en çok bu kupayı kazanan takımı olarak bu sene de tekrar Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanmak istiyoruz" diyerek, sözlerine başlayan Cenk Ergün, “İzmir’de maç oynayacak olmamız güzel. Uzun zamandır oynayamıyoruz. Genelde sezon başında hazırlık karşılaşmaları ile bu özlemi gidermeye çalışıyorduk. Akhisar’da ligin güçlü ekibi. Onlarda kupa için iddialıdır diye tahmin ediyorum. Sürpriz güzel bir deplasmanda Kastamonu olacak. Orada bize hasret olan taraftarımızla hasret gidermek için bir fırsat olacaktır” yorumunu yaptı.
Kastamonu’daki sert iklimin hatırlatılması üzerine Ergün, “Her halükarda ve hemen hemen her grupta böyle bir ihtimal vardı. Sivas’tan Antep’e, Diyarbakır’dan Kastamonu’ya kadar. Artık zaman geldiğinde bu durumlar; deplasman şartları, hava şartları, iklim şartlarını değerlendireceğiz” ifadelerini kullandı.
FENERBAHÇE
Kura çekiminin ardından sarı-lacivertli takımın İdari Menajeri Hasan Çetinkaya basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Çetinkaya, güzel bir kura olduğunu ve güzel sonuçlar almak istediklerini belirterek, "Türkiye Kupası hayırlı olsun. Tuzlaspor geçen sezona damga vuran bir takım. Önemli sonuçlar elde ettiler. İyi futbol oynadılar. Şimdi aynı grupta yer alıyoruz ve aynı zamanda Giresunspor ve ayrıca Antalyaspor ile de inşallah güzel maçlar olur. Herkes keyif alır bu maçlardan. Tuzlaspor ile başlıyoruz. Tesislerimize de yakın bir yerde maç yapacağız. Dolayısıyla futbol severlere güzel bir futbol, güzel neticeler izlettirmek istiyoruz. Diğer takımlara da başarılar diliyorum. Hedefimiz her zaman olduğu gibi Fenerbahçe’nin olduğu her kulvarda şampiyonluk hedefiyle mücadele ediyoruz. Umarım Türkiye Kupası’nı kazanırız" ifadelerini kullandı.
BEŞİKTAŞ
Kura çekiminin ardından konuşan Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil ise, "Kış şartlarında Avrupa maçlarını da düşünürken yol ve ulaşım imkanlarının daha kolay olmasını aradık. O bakımdan zorlu deplasmanlar oldu. Sivas, Trabzon ve Karabük. Ama hayırlısıyla kazasız belasız maçlarımızı tamamlayacağımızı düşünüyorum" açıklamasını yaptı.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...