Tgrt Haber

UEFA'dan Fenerbahçe'ye kötü haber

20 Ağustos 2015 04:53
UEFA'dan Fenerbahçe'ye kötü haber

UEFA, Fenerbahçe'nin Shakhtar Donetsk'li Fred için yaptığı ikinci başvuruyu da reddetti.

UEFA, Fenerbahçe'nin dopingli olduğu ortaya çıkmasına rağmen Shakhtar Donetsk'le oynanan mücadelelerde forma giyen Fred için yaptığı ikinci başvuruyu da reddetti. UEFA, Fenerbahçe'nin Shakhtar Donetsk'li Fred için yaptığı ikinci başvuruyu da reddetti. UEFA, Fenerbahçe'nin dopingli olduğu ortaya çıkmasına rağmen Shakhtar Donetsk'le oynanan mücadelelerde forma giyen Fred için yaptığı ikinci başvuruyu da reddetti.

SIRADA CAS VAR

Sarı lacivertli kulübün Hukuktan Sorumlu Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, reddedilen ilk başvurunun ardından yapacakları ikinci başvurunun da reddedilmesi durumunda CAS'a başvuracaklarını belirtmiş ve "CAS'a kadar gideceğiz, ondan sonrası yargının vereceği karar. Bu süreç CAS'a intikal ederse, geride de kalacaktır. Belki sonunda sorumluları hakkında bir tazminat durumu doğacaktır. Ancak biz kulübümüzün haklarını sonuna kadar savunuyoruz. Niye Fenerbahçe bu başvuruyu yapıyor diyen hukukçular var. Güney Amerika federasyonunun keyfi davranışı zaman içinde karşılığını bulacaktır" ifadelerini kullanmıştı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...