Tgrt Haber

UEFA'dan Saracoğlu'na inceleme

07 Temmuz 2014 20:40
UEFA'dan Saracoğlu'na inceleme

UEFA yetkilileri Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda oynanacak Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçı ilgili olarak stadı ziyaret ederek, gerekli incelemelerde bulundu.

UEFA yetkilileri Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda oynanacak Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçı ilgili olarak stadı ziyaret ederek, gerekli incelemelerde bulundu. A Milli Futbol Takımımızın UEFA 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu ikinci karşılaşmasında 10 Ekim 2014 tarihinde saat 21.45’te Çek Cumhuriyeti Milli Takımıyla yapacağı maç Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak. Bu maç öncesinde öğle saatlerinde Saracoğlu'na gelerek bir takım incelemelerde bulunan UEFA Müsabaka Direktörü Trevar Gar Wood ile James Breadin’a, TFF yetkilileri ile Stat Müdürü Ayhan Bak eşlik etti. Eşgüdüm toplantısıyla başlayan ziyarette; 2015-2018 yılları arasında uygulanacak prosedürler ve milli maç yayın hakları ile ilgili konular konuşuldu.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...