Tgrt Haber

Umut Bulut babasını gözyaşlarıyla uğurladı

15 Mart 2016 15:45
Umut Bulut babasını gözyaşlarıyla uğurladı

Umut Bulut'un Ankara'daki hain saldırıda hayatını kaybeden babası Kemal Bulut'un cenaze namazı Kayseri Yeşilhisar Merkez Camii'nde kılındı.

Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un cenaze namazı Yeşilhisar Merkez Camii'nde kılındı. Tecrübeli futbolcu cenaze namazı sırasında gözyaşlarına engel olamadı. Yeşilhisar İlçesi'ndeki cenaze namazında Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile TFF Yönetim Kurulu Üyeleri, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Kayserispor Başkanı Recep Mamur, MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, Bünyamin Gezer, ile Galatasaray eski yöneticisi Abdurrahman Albayrak hazır bulundu. Fenerbahçeli taraftarlar da cenaze töreninde yer aldı.

DENİZLİ KAFİLEYLE BİRLİKTE GİTTİ

Galatasaray kafilesi, Umut Bulut'un Ankara'daki hain saldırıda babası Kemal Bulut'un cenazesi için Kayseri'ye gitti. Sarı-kırmızılı ekipte futbolcuların yanı sıra, divan ve yönetim kurulu üyeleri ile teknik heyet ve tesislerde çalışan personel de yer aldı.

THY'den kiralanan özel uçakla 11.30'da hareket eden Galatasaraya kafilesi cenazenin törenin gerçekleştiği Kayseri'ye ulaşırken, eski teknik direktör Mustafa Denizli de kafileye dahil oldu.

Ayak bileği kırılan tecrübeli futbolcu Hamit Altıntop, Kayseri'ye koltuk değnekleriyle gittiği gözlendi.

TFF CENAZE İÇİN ÖZEL UÇAK KALDIRDI

Umut Bulut'un merhum babası Kemal Bulut'un cenazesi için TFF de Kayseri'ye özel uçak kaldırdı.

UMUT BULUT TAZİYELERİ KABUL ETTİ

Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut Kayseri'de bulunan baba ocağında ve cenazenin kaldırıldığı cami avlusunda başsağlığı dileklerini kabul etti.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...