Tgrt Haber

Umut Nayir'e Süper Lig'den talip çıktı! Devre arası yolcu

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
17 Aralık 2023 20:16 - Güncelleme : 17 Aralık 2023 21:41
Umut Nayir'e Süper Lig'den talip çıktı! Devre arası yolcu

Süper Lig devi Fenerbahçe'de kadroya girmekte zorlanan Umut Nayir'e Kanarya transfer izini verdi. Golcü oyuncuyu İstanbulspor'un transfer etmek istediği iddia edildi.

Süper Lig​ devi Fenerbahçe​'de kadroya girmekte zorlanan Umut Nayir​'e Kanarya transfer izini verdi. Golcü​ oyuncuyu İstanbulspor​'un transfer etmek istediği iddia edildi.

Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra kadroya girmekte zorlanan Umut Nayir, takım arayışlarına başladı. Golcü oyuncunun devre arasında kiralık olarak ayrılacağı iddia edildi. Süper Lig ekibi Nayir'i kadrosuna katmak istiyor.

İSTANBULSPOR TALİP OLDU

Süper Lig'den bir ekibin Umut Nayir için devreye girdiği aktarıldı. Sabah'ın haberine göre; Fenerbahçe forması giyen Umut Nayir'a İstanbulspor talip oldu.

KİRALIK OLARAK İSTEDİLER

İstanbulspor, Fenerbahçe'de forma şansı bulmakta zorlanan Umut Nayir'i devre arasında kiralık olarak renklerine bağlamak istediği iddia edildi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...