Tgrt Haber

Son dakika! Ünlü teknik direktör Christoph Daum, kansere yakalandı

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: TGRT Haber
21 Ekim 2022 13:58 - Güncelleme : 21 Ekim 2022 14:19
Son dakika! Ünlü teknik direktör Christoph Daum, kansere yakalandı

Son dakika haberi: Bir dönem Beşiktaş, Fenerbahçe ve Bursaspor'da görev yapan ve Alman teknik direktör Christoph Daum, kendisine kanser teşhisi konduğunu duyurdu. Kötü haberi sosyal medya hesabından duyuran Daum, "Ben bir savaşçıyım ve bu zorlukla iyimser bir şekilde ve tüm gücümle mücadele edeceğim" diye konuştu.

Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı ve bir dönem Beşiktaş​, Fenerbahçe​ ile Bursaspor'da da görev yapan Alman teknik direktörChristoph Daum, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kanser​ olduğunu açıkladı.

Futbolseverlere yönelik sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan başarılı teknik adam, "Bir rutin kontrol çerçevesinde kanser teşhisi konulduğu için son aylarda kamuoyundan çekilmek zorunda kaldım. O zamandan beri CIO Köln’de Prof. Dr. Jürgen Wolf ve ekibinin emin ellerinde bulunuyorum" ifadelerine yer verdi.

'TÜM GÜCÜMLE MÜCADELE EDECEĞİM'

Açıklamasının devamında tedavi sürecinin iyi geçtiğini ve bununla mücadele edeceğini belirten Alman çalıştırıcı, "Beni iyi tanıyorsunuz. Ben bir savaşçıyım ve bu zorlukla iyimser bir şekilde ve tüm gücümle mücadele edeceğim. Bu yüzden mümkün olan en kısa sürede iyileşmek için şimdi özel yaşama ihtiyacım olduğuna saygı duymanızı rica ediyorum. Olumlu mesajlarınızdan mutlu oluyorum ve desteğiniz için teşekkür ederim" diye yazdı.

Alman teknik direktör son olarak ise erken teşhis için herkesin zamanında muayene yaptırması yönünde çağrıda bulundu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...