Tgrt Haber

Vitor Pereira'dan 5 maç sonra bir ilk

18 Ekim 2015 17:49
Vitor Pereira'dan 5 maç sonra bir ilk

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira bu sezon 5 maç aranın ardından kadroda Van Persie ve Fernandao'yu aynı anda kullandı.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Kayserispor ile deplasmanda karşılaşan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, uzun bir aradan sonra sürpriz bir hamle yaptı. Robin van Persie ve Brezilyalı golcü Fernandao'yu aynı anda sahaya sürmeyen Portekizli teknik adam Vitor Pereira, Kayserispor karşısında iki yıldızını sahaya ilk 11'de sürdü. Van Persie'yi yedek bırakması nedeniyle eleştirilen ve Hollandalı oyuncu ile arasında yaşananlar kameralara da yansıyan Pereira, iki yıldızı son olarak Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Kasımpaşa ile oynanan maçta aynı anda sahaya sürmüştü.

Vitor Pereira, Kasımpaşa maçının ardından Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Molde, Bursaspor, Beşiktaş, Celtic ve Akhisar Belediyespor maçlarında iki yıldızdan sadece birini ilk 11'de başlatmayı tercih etmişti.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...