Tgrt Haber

Volkan Demirel'den Tolga Zengin'e destek

25 Aralık 2015 15:22
Volkan Demirel'den Tolga Zengin'e destek

Fenerbahçe'nin tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel, 'Geçen sene benim başıma da geldi. Tolga'ya herkes saygı duysun'' dedi.

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Milli Takım'a geri dönmek istediğini söyledi ve yediği hatalı goller sonrasında eleştiri oklarının hedefi olan Beşiktaş'lı kaleci Tolga Zengin hakkında açıklamalarda bulundu.

EURO 2016'DA OLMAK İSTERİM

Volkan, Terim'den davet beklediğini kaydederken; "Milli takımın değerini önemini, değerini her şeyini çok iyi biliyorum bir Türk evladı olarak. O formayı tekrar giymek istiyorum. O zaman yaşadığım olayda, tatsızlıklar, istenmeyen şeyler olmuştur. Artık bunları bir kenara koyup, faydalı olacağım düşünülüyorsa, ben ki faydalı olacağımı düşünüyorum her zaman nerede oynarsam oynayayım elimden gelen katkıyı vereceğimi biliyorum. Çağrıldığım taktirde, seve seve gidip o milli formayı giyeceğimi herkes biliyor" ifadelerini kullandı.

TOLGA'YA DESTEK ÇIKTI

Volkan Demirel, Tolga için şu ifadeleri kullandı: "Şu an zor durumdalar belki ama kalecilik böyledir. Bunların önüne ne şansla ne çalışarak geçebilirsiniz. Geçen sene benim başıma da geldi. Kilitleniyorsunuz. Ne yaşadığını bildiğim için hem Onur'a hem de Tolga'ya herkes saygı duysun. Bir gol yemekle kötü olunmaz, bir gol kurtarmakla da iyi olunmaz."

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...