Tgrt Haber

Volkan Demirel'in yerine dev isim

11 Haziran 2015 00:26
Volkan Demirel'in yerine dev isim

Iker Casillas'a 10 kulüpten teklif var. İspanyol basını, en cazip teklifin ise Fenerbahçe'den olduğu ileri sürüyor.

İspanyol basınının önde gelen yayın organları, kaleci  Iker Casillas'ın Real Madrid'i bırakmak üzere olduğunu ve en yüksek teklifin Fenerbahçe'den geldiğini iddia etti.
 
Devlet televizyonu RTVE ve Cadenaser Radyosu, Real Madrid ve  Casillas'ın ayrılık konusunda anlaştığını, İspanyol kalecinin gelecek sezon  kariyeri boyunca forma giydiği kulüpte olmayacağını duyurdu. 25 yıllık Real  Madrid hayatının 16 yılını A takımında geçiren Casillas'ın hangi kulübe  gideceğinin henüz netleşmediği ancak talepte bulunan 10 kulüp arasında en büyük  teklifin Fenerbahçe'den geldiği vurgulandı. Yapılan yorumlarda "Ekonomik olarak  en önemli teklif Fenerbahçe'den geldi ama Casillas'ın niyeti futbolunu en yüksek  seviyede devam ettirmek" denildi.
 
Real Madrid Kulübü'nün İngiltere'nin Manchester United takımından  kaleci David De Gea'yı transfer etmeye karar verdiği ve bunu en kısa sürede  gerçekleştireceği öne sürülürken, Casillas'ın bu gelişme karşısında kulübü ile  konuşup, ayrılma konusunda anlaştığı belirtildi.
 
İspanyol ekibiyle 3 Şampiyonlar Ligi, 5 La Liga şampiyonluğu, 2 Kral  Kupası sevinci yaşayan 34 yaşındaki tecrübeli kaleci, ayrıca çeşitli rekorların  sahibi oldu. 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...