Tgrt Haber

Wesley Sneijder'in Trabzonspor mesaisi

12 Nisan 2015 18:35
Wesley Sneijder'in Trabzonspor mesaisi

Galatasaray'da Wesley Sneijder'in Trabzonspor maçına yetiştirilmesi için seferberlik ilan edildi.

Galatasaray'da Wesley Sneijder'in Trabzonspor maçına yetiştirilmesi için seferberlik ilan edildi. Adalesindeki ağrı nedeniyle tedavisine başlanan Sneijder'in önümüzdeki birkaç gün içinde yapılacak tedavi programına vereceği cevaba göre durumu şekillenecek. Sneijder'in Trabzonspor maçında sahada olmak istediği ve kendisine günde çift seans tedavi programı uygulandığı belirtilirken hafta başında durumunun yeniden değerlendirileceği belirtildi. Hollandalı futbolcunun Çarşamba günü takımla antrenmanlara katılmasının hedeflendiği ifade edildi. Sneijder'in oynama isteğine rağmen son kararı sağlık heyetinin görüşü doğrultusunda teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun vereceği, ancak genç teknik adamın en ufak bir risk olması halinde bile Sneijder'i oynatmak istemediği öğrenildi.

SEMİH KAYA, HAMZAOĞLU'NUN GÖZÜNE YİNE GİREMEDİ

Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu uzun süredir süren sakatlığı tamamen düzelen Semih Kaya'yı maç eksiği nedeniyle Trabzonspor maçında da ilk 11'de görevlendirmeyi düşünmediği öğrenildi. Genç teknik adamın stoperde Aurelien Chedjou'yla birlikte görev verdiği Hakan Balta'nın performansından da memnun olduğu ve Semih konusundaki düşüncesinde bunun da etkili olduğu ifade edildi. Galatasaray'da sakatlığı bulunan bir başka isim Burak Yılmaz'ın da tam olarak hazır hale geldiği belirtildi.

MELO'NUN GAZİANTEPSPOR MAÇINDA OYNAMA ŞANSI YÜKSELDİ

Bel fıtığı ameliyatı olan ve uzun süredir takımdan ayrı kalan Felipe Melo, yapılacak testlerin sonucuna göre takıma dönecek. Brezilyalı futbolcunun tedavisi beklenenden çok daha iyi gidiyor. Deneyimli oyuncu, Trabzonspor maçından sonra kendisine uygulanacak fiziksel testlerin olumlu geçmesi durumunda takımla çalışmalara başlayacak. Melo'nun Gaziantepspor maçına kadar iyileşmek istediği ve bu yüzden yüksek tempoda hazırlıklarına devam ettiği belirtildi.
Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Melo'nun durumu ile ilgili sağlık heyetinden sık sık bilgi alıyor. Melo'nun testleri olumlu sonuçlanırsa TT Arena'daki Gaziantepspor mücadelesinde sahadaki yer alacak.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...