Tgrt Haber

Yanal, 'Bizim için skor önemli değildi'

21 Eylül 2016 22:47
Yanal, 'Bizim için skor önemli değildi'

Ziraat Türkiye Kupası 2. eleme turunda Serhat Ardahanspor'u 6-0 yenerek üst tura yükselen Trabzonspor'un teknik direktörü Ersun Yanal, kendileri için skorun önemli olmadığını, oynayan ve oynamayan oyuncuları birlikte gördükleri bir tabloya ihtiyaç duyduklarını söyledi.

 Yanal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, gruplara  katılarak Trabzonspor'un iki kulvarda da oynamasını sağlayacak sonuç  doğrultusunda ilk maçı geride bıraktıklarını belirterek, "Bugün bizim için skor  önemli değildi. Oynayan ve oynamayan oyuncuları birlikte gördüğümüz bir tabloya  ihtiyaç vardı." dedi.
 
Zaman zaman bunu iyi bir şekilde uyguladıklarını ifade eden Yanal,  "Takımın bütünlüğü açısından bir araya gelecek oyuncuların ortaya koyacağı  performans önemliydi. Önümüzde zorlu bir süreç var. Takımın kazanacağı veya  kazanımlar elde edeceği bir dönemi yaşatmak için yoğun bir konsantreye ihtiyaç  var. Yarından itibaren o süreç başlıyor." diye konuştu.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...