Tgrt Haber

Yanal forvet istiyor

15 Haziran 2015 04:43
Yanal forvet istiyor

Bel fıtığı ameliyatı nedeniyle Ekim ayına kadar Paraguaylı yıldızdan yararlanamayacak olan Ersun Yanal, bordo-mavili yönetimden kaliteli bir santrfor alınmasını talep etti

Yeni sezonda iddialı bir kadro oluşturmak isteyen Trabzonspor'un yakasını şanssızlıklar bırakmıyor. En formda döneminde sakatlanan Bosingwa'dan sonra bel fıtığı için ameliyat masasına yatacak olan Oscar Cardozo'nun, Ekim ayına kadar forma giyemeyecek olması Ersun Yanal'ı kara kara düşündürüyor. Yönetime Ekim'e kadar ligde ve Avrupa'da kritik maçlara çıkacaklarını hatırlatan tecrübeli teknik adam, Cardozo'nun yokluğunda onu aratmayacak bir golcü transfer edilmesini istedi. Bu talebi karşılamak üzere harekete geçen yönetim Ersun Yanal'ın verdiği liste kapsamında Cardozo'nun yokluğunda takımın gol yükünü sırtlayacak bir oyuncunun transferi için kolları sıvadı. 

İNTER MBİA'YA BASKI YAPIYOR
Trabzonspor'un KAP'a "Görüşmeler başladı" dediği Mbia için İtalyan La Gazzetta Dello Sport ilginç bir iddia ortaya attı. Mbia'nın Trabzonspor ile ön kontrat yaptığını ancak imza atmadığını ve İnter'in Kamerunlu için menajerine baskı yaptığını öne sürdü. Trabzon cephesi ise Süleyman Hurma'nın Mbia'ya Belçika'da üç yıllık imzayı attırdığını ifade etti.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...