Tgrt Haber

Yeni lider Real Madrid

24 Eylül 2015 01:23
Yeni lider Real Madrid

İspanya La Liga'nın 5. haftasında Athletic Bilbao ile Real Madrid karşı karşıya geldi. Nuevo San Mames'te oynanan mücadeleyi konuk ekip Real Madrid 2-1'lik skorla kazandı.

Real Madrid, 20. dakikada Karim Benzema'dan bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarı Athletic Bilbao'nun kontrolünde başladı. Athletic'in genç yıldızı Sabin Merino, 68. dakikada skoru eşitledi. San Mames'teki sevinç sadece 3 dakika sürdü. Benzema, 71. dakikada ikinci kez sahneye çıkarak Real Madrid'e galibiyeti getiren golü attı.Real Madrid, bu sonuçla puanını 13'e yükseltti ve Barcelona'nın Vigo'da 4-1 kaybetmesiyle birlikte La Liga'nın zirvesine yerleşti. Athletic Bilbao ise 4. mağlubiyetini alarak 3 puanda kaldı.La Liga'nın 6. haftasında Real Madrid, Malaga'yı konuk edecek. Athletic Bilbao ise Real Sociedad'a karşı deplasmanda Bask derbisine çıkacak.La Liga'da oynan günün diğer maçları ise şu şekilde sonuçlandı;

Rajo Vallecano 2-1 Spoting Gijon
Levante 2-2 Eibar
Celta Vigo 4-1 Barcelona
Malaga 0-1 Villarreal
Las Palmas 2-0 Sevilla

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...