Tgrt Haber

Emre Mor Fenerbahçe'ye geri döndü, sosyal medya yıkıldı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 Haziran 2024 13:27 - Güncelleme : 22 Haziran 2024 15:37
Emre Mor Fenerbahçe'ye geri döndü, sosyal medya yıkıldı

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe'de teknik direktörü Jose Mourinho sağlık kontrollerinden geçti. Emre Mor'un da yeniden sarı lacivertlilere dönmesi sosyal medyada gündem oldu.

Yeni sezon hazırlıklarına bugün Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde başlayacak olan Fenerbahçe'de futbolcular ve teknik heyet sağlık kontrollerine başladı.

MOURINHO SAĞLIK KONTROLÜNDE

Teknik Direktör Jose Mourinho, Sportif Direktör Mario Branco ve bir grup futbolcu bugün sağlık kontrolünden geçti. Sarı lacivertlilere kan tetkiklerinin ardından ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak-burun-boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayeneler yapıldı.

Sağlık kontrolleri akciğer ve efor testlerinin yapılmasıyla noktalandı.

Yeni sezon hazırlıklarında dikkat çeken isimler! Fenerbahçe'de sağlık kontrolleri başladı - 2. Resim

EMRE MOR YENİDEN FENERBAHÇE'DE

Öte yandan yeni sezon hazırlıklarına katılanlar arasında geçen sezon takımda düşünülmeyen oyunculardan Emre Mor, Luan Peres, Umut Nayır ve Ryan Kent gibi isimlerin olması dikkat çekti.

Yeni sezon hazırlıklarında dikkat çeken isimler! Fenerbahçe'de sağlık kontrolleri başladı - 1. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...