Tgrt Haber

Yumlu'dan muhteşem geri dönüş

12 Ekim 2015 06:53
Yumlu'dan muhteşem geri dönüş

Kiralık olarak Eskişehir'de geçen sezonun ardından affedilen Yumlu, geride kalan 11 maçta da Trabzonspor formasını sırtından çıkarmadı

Trabzonspor'da geçen sezon istenmeyen adam olan Mustafa Yumlu, bu sezon en fazla forma giyen isim oldu. Geçen sezon ligin yedinci haftasında 4-4 biten Gaziantepspor maçının ardından kadro dışı bırakılan ve devre arasında Eskişehirspor'a kiralanan Mustafa, bu sezon 11 resmi maçın tamamında bordo-mavili formayı giyen tek futbolcu. Avrupa Ligi'nde Differdange ve Rabotnicki maçlarıyla ligde ilk 7 haftanın tamamında olmak üzere 11 maçta bin 20 dakika (Rabotnicki rövanş maçı 120 dakika) sahada kalan Yumlu teknik heyetin de vazgeçilmezi oldu. 

DÖRT TRABZONLU'DAN BİRİ
Trabzon'un amatör lig takımlarından İdmanocağı'ndan yetişen, Arsinspor, 1461 Trabzon ve Eskişehirspor formalarını giyen Mustafa Yumlu, Torku Konyaspor maçında Onur'un yokluğunda sahaya kaptan olarak çıktı. Bordo-mavili futbolcu, Trabzon kökenli olan Özer Hurmacı, Aykut Demir ve genç kaleci Uğurcan Çakır olmak üzere dört Trabzonlu oyuncudan biri olarak kadroda yer alıyor. 7 maçın tamamında 630 dakika sahada kalan 28 yaşındaki Mustafa Yumlu'yu, 614 dakikayla Cavanda, 608 dakikayla Erkan Zengin takip etti. 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...