Tgrt Haber

130 kişinin geliştirdiği Alan Wake 2 geliyor: Oyun dünyasına damga vuracak

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Wccftech
27 Ağustos 2023 10:47 - Güncelleme : 27 Ağustos 2023 10:51
130 kişinin geliştirdiği Alan Wake 2 geliyor: Oyun dünyasına damga vuracak

Bu hafta onlarca yeni oyunun duyurusu yapılırken, gözler Alan Wake 2’ye çevrildi. Önümüzdeki aylarda piyasaya çıkacak oyun için yüzlerce kişi çalışıyor.

Remedy’nin geliştirdiği yeni oyun Alan Wake 2​ için meraklı bekleyiş sürüyor. Bu hafta duyurulması beklenen fakat ileri bir tarihe ertelenen oyun için geliştirici ekibi oldukça zor bir süreçten geçiyor.

Stüdyonun iletişim direktörlerinden Thomas Puha, önümüzdeki aylarda çıkacak Alan Wake 2 için bazı önemli noktalara değindi.

‘ARKASINDA 130 KİŞİLİK BİR EKİP VAR’

Wccftech’in haberine göre Thomas Puha, yaptığı paylaşımda oyunun yaklaşık dört yıllık geliştirme süresi boyunca ortalama 130 kişiyle geliştirildiğini söyledi. Ayrıca, ‘’Alan Wake 2’nin ne kadar güzel göründüğü göz önüne alındığında, hemen hemen her AAA yapımına kıyasla Remedy'nin bunu çok küçük bir ekiple başarması son derece etkileyici’’ sözlerini de ekledi.

Bunun yanı sıra Wake 2, Remedy’nin de geliştirdiği en zor oyun olarak kayıtlara geçti. Gerek salgın gerekse farklı nedenlerden dolayı oyunun gelişimi önemli ölçüde etkilendi.

130 kişinin geliştirdiği Alan Wake 2 geliyor: Oyun dünyasına damga vuracak

Son yılların en önemli oyunlarından olacak Alan Wake 2, PC'de yol izleme ve DLSS 3.5 desteğiyle ileri bir tarihte çıkış yapacak, Bu da, oyunun benzersiz atmosferini daha da iyileştirecek .

 WAKE 2’NİN KONUSU NEDİR?

Alan Wake 2, Remedy Entertainment tarafından geliştirilen ve bu yıl çıkış yapacak korku-aksiyon oyunudur. Oyunun ilk bölümü 2010 yılında Xbox 360 ve PC için yayınlanmıştı. Oyun, ünlü bir korku yazarı olan Alan Wake'in, karısı Alice'in kaybolmasıyla başlayan ve karanlık güçlerle mücadele ettiği bir macerayı konu alıyordu.

Alan Wake 2'de ise, Alan Wake'in hikayesi devam ediyor. Alan Wake, karanlıkla savaşmak için yeni bir silah buluyor: Gerçeklik. Alan Wake, gerçekliği değiştirebilen ve kendi hikayelerini yaratabilen bir yazar olarak karşımıza çıkıyor. Ancak bu güç, hem avantaj hem de dezavantaj sağlıyor. Alan Wake, gerçekliği kontrol edebilmek için kendi zihninin derinliklerine inmek zorunda kalıyor. Bu da onu yeni tehlikelerle ve düşmanlarla karşı karşıya getiriyor.

Kaynak: Wccftech

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...