Tgrt Haber

24 GB RAM: OnePlus 12 Çin dışına çıkıyor, tarih belli oldu

Editör: Okan Güleş / Kaynak: OnePlus
16 Aralık 2023 11:29 - Güncelleme : 16 Aralık 2023 11:32
24 GB RAM: OnePlus 12 Çin dışına çıkıyor, tarih belli oldu

OnePlus'ın Çin'de piyasaya sürdüğü amiral gemisi OnePlus 12 için global çıkış tarihi belli oldu.

Akıllı telefon pazarındaki konumu yeniden kazanmak isteyen OnePlus, Çin​'de piyasaya sürdüğü amiral gemisi telefonu için küresel pazar hazırlıklarına başladı.

Üst düzey özelliklere sahip olan bu telefonun Çin'e sınırlı kalması beklenirken, oklar tersine döndü. Artık diğer rakipleri gibi OnePlus 12'yi global versiyonuyla görebileceğiz.

ONEPLUS 12 ÇİN DIŞINA ÇIKACAK

Avrupa​, ABD ve diğer pazarlarda sahneye çıkacağı an çok yakında geliyor ve marka nihayet o anın ne zaman gerçekleşeği tarihi açıkladı. Twitter'da ve hatta diğer sosyal ağlarda ortaya çıkan bilgilere göre yeni OnePlus 12, 23 Ocak 2024'te global olarak tanıtılacak. Telefonun Türkiye​ pazarına girip gilmeyeceği ise şimdilik meçhul.

24 GB RAM: OnePlus 12 Çin dışına çıkıyor, tarih belli oldu

Teknik özellikler açısından OnePlus 12, Snapdragon 8 Gen 3​ işlemci ile donatıldı. 12 GB RAM ile gelen bu telefon, sanal RAM sayesinde 24 GB'a kadar yükselebiliyor. Pil tarafında ise cihaz, 100W hızlı şarjı destekleyen 5.000 mAh pile sahip. Ayrıca 120Hz ekranı, 50+64 Megapiksellik kamera kurulumu da cihazı öne çıkaran bazı özelliklerinden biri. 

Şu an için Çin'de satışı gerçekleşen telefon, önümüzdeki yılın ilk ayında global olarak da sergilenecek. 

 

Kaynak: OnePlus
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...