Tgrt Haber

24 GB RAM’li telefonlar geliyor: Akıllı telefonda trend değişiyor!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Digital Chat Station
27 Haziran 2023 13:12 - Güncelleme : 27 Haziran 2023 13:14
24 GB RAM’li telefonlar geliyor: Akıllı telefonda trend değişiyor!

Akıllı telefonlarda yeni döneme geçilmek üzere. Bazı üreticiler 24 GB RAM ile desteklenen telefonlar için kolları sıvadı.

Günümüzde Android telefonların RAM​ kapasitesi, neredeyse bilgisayarlar ile aynı seviyeye gelmiş durumda. Güncel modellere baktığımızda 16 GB’a kadar RAM seçeneğini görebilmek mümkün. Ayrıca sanal bellek ile bunu daha da yükseltebilirsiniz.

Ancak üreticilerin bir sonraki adımı sanal RAM değil, direkt olarak RAM’i donanımsal olarak yükseltmek. Çinli firmalar bunun için çalışmalara başladı.

24 GB RAM’Lİ TELEFONLAR İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Digital Chat Station’un aktardığına göre 24 GB RAM’e sahip akıllı telefonlar, OPPO​, OnePlus​ ve Realme​ tarafından ilk olarak piyasaya sürülecek.

Peki 24 GB RAM'e sahip akıllı telefonların avantajları ne olacak?

Öncelikle, çok sayıda uygulamayı aynı anda açık tutabilir ve aralarında kolayca geçiş yapabilirsiniz.

24 GB RAM’li telefonlar geliyor: Akıllı telefonda trend değişiyor!

Böylece iş verimliliğinizi artırabilirsiniz. Ayrıca, yüksek grafik kalitesine sahip oyunları sorunsuz bir şekilde oynayabilir ve gerçekçi bir deneyim yaşayabilirsiniz. Son olarak, 24 GB RAM'e sahip akıllı telefonlar, yapay zeka ve artırılmış gerçeklik gibi teknolojileri daha iyi destekleyecek ve yeni nesil uygulamalara hazır olacak.

Kaynak: Digital Chat Station
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...