Tgrt Haber

3.500 dolarlık Apple Vision'un kutusundan çıkan 9 şey: Bu parayı gerçekten hak ediyor mu?

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
31 Ocak 2024 17:09 - Güncelleme : 31 Ocak 2024 17:13
3.500 dolarlık Apple Vision'un kutusundan çıkan 9 şey: Bu parayı gerçekten hak ediyor mu?

Fiyatıyla dikkatleri çeken Apple Vision Pro için ön sipariş veren kullanıcılar ürünlerine ulaştı. Peki ürünün kutusundan neler çıkıyor?

Apple​'ın yeni teknolojisi Vision Pro​, tanıtımında büyük yankı uyandırmış 3.500 Dolarlık fiyatıyla da epey konuşulmuştu. Bununla birlikte ABD​'de satışı başlayan cihaz, ilk sahiplerine de ulaştı.

Elbette bu kadar para verilen bir üründen çok fazla marifet beklemek herkesin istediği şey. Peki Apple Vision Pro fiyatının hakkını verebiliyor mu? Ayrıca kutudan neler çıkıyor, işte merak edilen her şey...

APPLE VİSİON PRO İÇİN KUTU AÇILIM VİDEOLARI GELDİ

Apple Vision Pro teknoloji gündeminin uzun süredir en önemli maddelerinden. 19 Ocak'ta ön siparişe açılan ürünün kutusundan neler çıktığını ünlü teknoloji YouTuber'ı Marques Brownlee MKBHD adlı kanalında sergiledi.

"Sonunda geldi" diyen Brownlee, masaya büyük kahverengi bir kutu bıraktı ve şöyle devam etti: "İşte bu Apple'ın uzamsal bilgisayar yolculuğunun başlangıcı."

Bir dakikalık kısa tanıtımın ardından Brownlee, paketi açıp, içeriğini çıkarmaya başladı. Peki kutuda bizleri ne karşıladı?

3.500 dolarlık Apple Vision'un kutusundan çıkan 9 şey: Bu parayı gerçekten hak ediyor mu?

Brownlee işe kahverengi kutudan üç beyaz kutu çıkararak başladı. Kutulardan içinde taşıma çantası olan için "çok uyduruk" diyen Brownlee, Vision Pro'nun içerisinde olduğu kutunun ise "kaliteli" olduğunu ifade etti.

 YouTuber, Apple Vision Pro kutusundan çıkanları şöyle sıraladı:

1. Apple Vision Pro
Gözlük, ekranları koruyan esnek bir kılıf ile paketlenmiş.

2. Optik lensler (isteğe bağlı)
Gözü bozuk olan kullanıcıların siparişlerine ekleyebileceği bu lensler Vision Pro'ya manyetik olarak tutturuluyor.

3. Vision Pro seyahat çantası (isteğe bağlı)
Yumuşak, beyaz çanta Vision Pro'yu taşırken işinize yarayabilir.

4. İki el kitabı
Apple Vision Pro'yu nasıl kullanacağınıza dair iki el kitabı.

5. Mikrofiber bez
Vision Pro'yu temiz tutmanıza yardımcı olacak bir bez. Cam kısmını parlatırken, lensleri de kirden arındırabileceksiniz.

6. İki ışık önleyici
Işık sızmasını önleyecek manyetik araçlar.

7. Dual-loop kafa bandı
Apple Vision Pro'yu deneyen Brownlee de dahil pek çok gazeteci, gözlüğün çok ağır geldiğinden şikayet etmişti. Dual-loop kafa bandı, Meta Quest 3'ün Elite Strap'ına benziyor ve Vision Pro'nun daha konforlu hissedilmesini sağlıyor.

8. Batarya
Vision Pro'ya 3 bin 166 mmAh kapasitesindeki pilini bağlamanız gerekiyor ve pil ceplerinize sığacak boyutta. Ve evet, dışarıdan çok "garip" görünüyor.

9. USB-C'den USB-C'ye örgü kablo ve şarj adaptörü
Bu iki araç, az önce bahsettiğimiz bataryayı şarj etmek için birlikte çalışıyor. Brownlee, şarj adaptörünün 30W gücünde olduğunu söylüyor.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...