Tgrt Haber

44 milyar dolarlık Twitter çakıldı: İşte Musk’ın şirketinin geldiği son nokta!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Gizmochina
27 Mart 2023 16:51 - Güncelleme : 27 Mart 2023 16:53
44 milyar dolarlık Twitter çakıldı: İşte Musk’ın şirketinin geldiği son nokta!

Elon Musk’ın 44 milyar dolara satın aldığı sosyal medya platformu Twitter giderek çöküyor. Son bildiriye göre platformun değeri yarı yarıya kadar geriledi. İşte açıklanan son rakamlar…

Twitter​, Elon Musk’ın gelişiyle her ne kadar yeni bir yapılandırmaya girse de, değerini ne yazık ki bu süreçte yükseltemedi. Öyle ki son bildirilen verilere göre şirketin değeri yarı yarıya kadar düştü.

TWİTTER’IN DEĞERİ 20 MİLYAR DOLARA DÜŞTÜ

The Information ve The New York Times tarafından görüntülenen bir e-postaya göre Elon Musk​, Twitter’a yaklaşık 20 milyar dolar değer biçti. Söz konusu not Cuma günü Twitter çalışanlarına Musk tarafından gönderildi.

Elon Musk paylaştığı notta, Twitter’ın istikrarsız ilerleyen bir mali durumda olduğunu ve bir noktada nakit paranın tükenmesine de dört ay kaldığını söyledi. 

Öte yandan Musk, 250 milyar dolarlık bir değerlemeye ulaşma konusunda ise ‘’"açık ama zor bir yol" ifadelerini kullandı. Ayrıca ünlü milyarder hisse senedi hibelerinin ilerleyen zamanda on kat daha değerli hale geleceğini de belirtti. 

20 milyar dolarlık Twitter, günlük yaklaşık 140 milyon aktif kullanıcısı bulunan Snap şirketinden de daha değerli olacak. Ancak Twitter’ın bu noktada reklamverenlerden reklam alması gerekiyor.

Kaynak: Gizmochina

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...