Tgrt Haber

65 farklı kıyafet: Yeni Spider-Man 2 oynanış videosu yayınlandı

15 Eylül 2023 10:24 - Güncelleme : 15 Eylül 2023 10:27
65 farklı kıyafet: Yeni Spider-Man 2 oynanış videosu yayınlandı

Sony State of Play’de kısa süre önce Marvel’s Spider-Man 2 oyununun yeni bir oynanış fragmanı yayınlandı. Fragmanda birbirinden farklı kıyafetler dikkatlerden kaçmadı.

Marvel’s’in yeni aksiyo-macera oyunu Spider-Man 2 için oynanış videoları gelmeye devam ediyor. Yakın zamanda Sony​ State of Play’de oyunun oynanışını gösteren yeni bir fragman paylaşıldı.

Bu fragmanda 65 farklı Örümcek kıyafeti bir kez daha gözler önüne serildi. Bunun dışında oyunla ilgili merak edilen birkaç detay daha gösterildi.

SPİDER-MAN 2’NİN YENİ FRAGMANI YAYINLANDI

IGN’nin haberine göre paylaşılan son oynanış videosunda daha çok harita odaklı içeriklere dikkat çekildi.

Yeni harita, bir önceki oyundan iki kat daha büyük. Ayrıca ağ kanatları ile karakterin daha hızlı sallandığı da gözlerden kaçmadı.

Düşman açısından ise Örümcek Adam 2’de, önceki oyunlarda hiç yer almamış daha fazla Marvel​ kötü adam yer alacak. 

En dikkat çeken detay ise kıyafetler oldu. Oyunun tanıtımdan önce daha fazla kıyafet ekleneceğinin sözü verilirken, son yayınlanan videoda bunu bir kez daha gördük. Çizgi romanlardan, filmlerden ve birden fazla orijinal tasarım da dahil olmak üzere 65 farklı kıyafet var. 

Öte yandan  Diğer özelleştirme seçenekleriyle birlikte Spider-Man 2, iki Örümcek Adam için 200'den fazla farklı görünüme sahip.

Spider-Man 2, 2021’de  Insomniac Games'ten Marvel's Spider-Man ve Marvel's Spider-Man: Miles Morales'in devamı olarak duyuruldu.

 

Kaynak: IGN

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...