Tgrt Haber

Adobe Türkiye fiyatları zamlandı: Creative Cloud ne kadar oldu?

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: TGRT Haber
04 Mart 2024 09:33 - Güncelleme : 05 Mart 2024 12:31
Adobe Türkiye fiyatları zamlandı: Creative Cloud ne kadar oldu?

Adobe; Photoshop, Premiere Pro, After Effects gibi uygulamalarını bir arada sunan Creative Cloud paketine zam yaptı. Peki Adobe Creative Cloud Türkiye abonelik fiyatları ne kadar oldu?

ABD'li teknoloji devi Adobe​, Creative Cloud Türkiye​ fiyatları için zam kararı aldı. Hem aylık hem de yıllık bazda abonelik​ ücretlerinde yüzde 300'den fazla artışlar gerçekleştirildiği bildirildi.

ShiftDelete.Net'in haberine göre Adobe, Creative Cloud kullanıcılarına gönderdiği e-posta ile zam yapılacağını duyurdu. Buna göre Adobe Creative Cloud tüm uygulamalar (100 GB) paketinin aylık fiyatı 200 TL‘den 925 TL'ye yükseliyor. Yıllık fiyat ise artık 2 bin 300 TL değil, 10 bin 526 TL.

Aylık ödeme için yüzde 288, yıllık içinse yüzde 352 oranında zam yapıldığını görüyoruz. Yukarıdan görebileceğiniz bu yeni fiyatların 5 Mart itibariyle geçerli olacağını belirtelim.

ADOBE CREATİVE CLOUD TÜRKİYE FİYATLARI

  • Adobe CC Aylık Ödeme: 925,20 Türk Lirası
  • Adobe CC Yıllık Ödeme: 10 bin 526 Türk Lirası

Adobe Türkiye fiyatları zamlandı: Creative Cloud ne kadar oldu? - 1. Resim

Adobe, internet sitesi üzerinden yayınladığı "Fiyat artışı aynı zamanda bir döviz kuru ayarlamasını da yansıtıyor mu?" başlıklı web sayfasında fiyat artışlarını neden yaptığını şöyle açıklıyor:

"Arjantin, Brezilya, Kolombiya, Mısır, Japonya, Norveç, Güney Kore, İsveç veya Türkiye'deki bir müşteriyseniz Adobe, para birimi dalgalanmalarını izler ve yalnızca gerektiğinde fiyatları ayarlar.

1 Kasım 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Arjantin, Brezilya, Kolombiya, Norveç ve İsveç'te Creative Cloud ve Document Cloud planlarının fiyatlarında artış olacaktır. Mısır, Japonya, Güney Kore ve Türkiye için güncellenmiş fiyatlandırma 5 Mart 2024 tarihinden sonra uygulanacaktır."

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...