Tgrt Haber

Akıllı telefon pazarına taze kan: HMD Global, 6 modeliyle geliyor! Hem de uygun fiyatlı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
29 Ocak 2024 12:16 - Güncelleme : 29 Ocak 2024 12:17
Akıllı telefon pazarına taze kan: HMD Global, 6 modeliyle geliyor! Hem de uygun fiyatlı

Daha önce Nokia çatısı altında akıllı telefon üreten HMD Global, kendi markasına ait yeni telefonlarını tanıtmaya hazırlanıyor. Söz konusu modellere ilişkin ilk bilgiler geldi.

Bugüne kadar Nokia​ çatısı altında telefon​ üreten ve satan HMD Global​, geçtiğimiz yıl itibariyle bağımsızlaşacağını açıklamıştı.

Kendi markasına ait yeni modelleriyle pazarda rekabet edeceğini açıklayan şirket,  bu hedeflerinde kritik bir virajı daha döndü. Üstelik HMD Global'ın piyasaya süreceği ilk altı modelin isimleri de sızdırıldı. Söz konusu modellerin hemen hemen hepsinin uygun fiyatlı olması bekleniyor. İşte detaylar...

HMD GLOBAL, 6 MODELİYLE GELİYOR

Kısa süre önce HMD Global'in tanıtacağı ilk model​, TA-1585 numarasıyla hmd.com  ve nokia.com/phones internet sitelerinde sergilendi; fakat bu poster kısa süre içerisinde geri kaldırıldı.

Resmi olarak paylaşılan posterde HMD Global'in ilk telefonunun TA-1585 olduğu ve 108 Megapiksel çözünürlükte bir kamera​ ile donatıldığı bilgisi yer aldı. 

Akıllı telefon pazarına taze kan: HMD Global, 6 modeliyle geliyor! Hem de uygun fiyatlı

Bunun yanında tasarım bakımından telefon düz, dik açılı bir kenar stilini benimsiyor. Kaynaklara göre söz konusu model 1080x2400 piksel çözünürlüğünde bir ekrana da sahip.

Ancak bu sadece şirketin ilk modeli. Zira kenarda tanıtılmayı bekleyen beş model daha var. İşte onların kod adı da sırasıyla şöyle:

  • Pulse
  • Legend
  • Pulse+
  • Legend Plus
  • Pulse Pro
  • Legend Pro

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...