Tgrt Haber

Alan Wake 2 zamlı çıktı: İşte güncel fiyatları

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Türkiye Gazetesi
27 Ekim 2023 11:38 - Güncelleme : 27 Ekim 2023 11:40
Alan Wake 2 zamlı çıktı: İşte güncel fiyatları

Remedy'nin ilk hayatta kalma - korku oyunu Alan Wake 2, Xbox, PC ve PlayStation için çıktı. Fakat zamlı fiyatlarla indirmeye açıldı. İşte yeni fiyatları...

Remedy Entertainment tarafından geliştirilen hayatta kalma ve korku türündeki Alan Wake 2 beklenen çıkışını yaptı. 2010 yılında piyasaya sürülen Alan Wake'nin devamı niteliğindeki oyun bugünden itibaren ön yükleme aşamasına geçti.

Alan Wake 2 fiziksel olarak satışa çıkmayacak. Kullanıcılar oyunu PlayStation Store, Xbox Store veya PC (Epic Games Store) üzerinden dijital olarak yükleyebilecekler.

ALAN WAKE 2 FİYATI NE KADAR OLDU?

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre Alan Wake 2'nin Epic Games'teki Türkiye fiyatlarına zam geldi. Standart Sürüm fiyatı 912 TL olurken, Deluxe Edition ise 1.278 TL'ye yükseldi. Xbox ve PlayStation'daki fiyatlarıysa değişmedi.

Tamindir'de yer alan habere göre oyun duyurulduğunda Epic Games'teki fiyatı Standart Sürüm için 322 TL, Deluxe Edition için 452 TL idi. Bu fiyatlar 26 Mayıs tarihinde güncellenerek sırasıyla 599 TL ve 839 TL seviyesine yükselmişti. Böylece Alan Wake 2 çıkışıyla beraber ikinci kez zamlanmış oldu.

Oyun bugünden itibaren Sony PlayStation 5​, Xbox Series S/X ve Microsoft Windows platformlarında kullanılabilir. Geliştiricilerine göre oyun konsollar için çok iyi derecede optimize edilmiş durumda fakat bazı kullanıcılar, Xbox Series S'te düzgün çalışıp çalışmayacağından endişe duyduklarını söylüyordu.

Bu arada "Alan Wake 2 kaç GB?" diye merak edenler için; PlayStation 5 sahipleri en az 80 GB, PC kullanıcıları ise 90 GB depolama alanına sahip olmak zorundalar. Series X sürümü de 80-90 GB arası depolama gereksinimine ihtiyaç duyuyor.

Kaynak: Türkiye Gazetesi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...