Tgrt Haber

Alan Wake 2’nin ‘yok artık’ dedirten indirme boyutu ortaya çıktı: Depolama alanı yetmeyecek…

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Wccftech
24 Ekim 2023 14:28 - Güncelleme : 24 Ekim 2023 14:29
Alan Wake 2’nin ‘yok artık’ dedirten indirme boyutu ortaya çıktı: Depolama alanı yetmeyecek…

27 Ekim’de dijital oyun platformlarında çıkış yapacak Alan Wake 2 için indirme boyutları belli oldu. Depolama alanını yükseltmeniz zamanı geldi.

Remedy'nin 2010 yapımı Alan Wake'in uzun zamandır beklenen devam oyunu 27 Ekim'de yayınlanacak ve ön yükleme yarın indirmeye sunulacak.

Bu yılın başlarında ele alındığı gibi, oyun sadece dijital olarak satışa sunulacak. Ancak Alan Wake 2’yi indirmek için çok yüksek bir depolamaya ihtiyacınız olacak.

ALAN WAKE 2​, DEVASA İNDİRME BOYUTLARINA SAHİP OLACAK

Wccftech’in aktardığına göre Alan Wake 2’yi PlayStation 5’te indirmek için 80 GB boyuta ihtiyacı olacak. Tüm platformalrda kaç GB indirme boyutu olacağına ilişkin detay ortaya çıkmaz iken, PC için de resmi olarak 90 GB boş SSD’ye ihtiyaç olacak.

Oyunun Xbox Series X sürümü de muhtemelen aşağı yukarı aynı miktarda boş alana ihtiyaç duyacaktır.

Alan Wake 2’nin ‘yok artık’ dedirten indirme boyutu ortaya çıktı: Depolama alanı yetmeyecek…

Alan Wake, 27 Ekim'de PC, Xbox Series X|S ve PlayStation 5​ için dünya çapında (dijital olarak) piyasaya sürülecek. Remedy Entertainment'tan Thomas Puha'ya göre yaklaşan bu oyun, konsollar için çok iyi optimize edilmiş durumda. Ancak oyunun Xbox Series S'te nasıl çalışacağı ise merak konusu.

ALAN WAKE 2 ÖN SİPARİŞ HAKKINDA

Teknoweek'in aktardığına göre  Alan Wake versiyonları olan Standart ve Deluxe arasında seçim yapabileceksiniz. Standart sürüm yalnızca dijital temel oyunu içerirken Deluxe sürümde ise temel oyun, genişleme paketi ve beş kozmetik bulunuyor.

Her ikisi de, Alan için Ornate Revolver Görünümü, Saga için Survival Kaynak Paketi ve Saga için Oh Deer Diner Sweater’ı içeren, ve bu sürümleri 27 Ekim’e kadar satın alanlar için ön sipariş bonuslarını içeriyor.

Kaynak: Wccftech

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...