Tgrt Haber

Android 14 demode olmadan Android 15'ten bilgiler geldi! Yeni işletim sisteminin çıkış tarihi Google çalışanı tarafından açıklandı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
14 Şubat 2024 10:51 - Güncelleme : 14 Şubat 2024 10:52
Android 14 demode olmadan Android 15'ten bilgiler geldi! Yeni işletim sisteminin çıkış tarihi Google çalışanı tarafından açıklandı

Android 14'ün yerini alacak ve akıllı telefonlara önemli yenilikler getirecek Android 15'in, yayınlanacağı ilk tarih Google çalışanı tarafından paylaşıldı.

Google​, Android​ 14 işletim sistemini piyasaya sürdü ve kendi cihazları dahil olmak üzere yüzlerce modele sundu.

Sayılamayacak kadar çok yenilik ve iyileştirmelerle gelen bu işletim sistemi​, akıllı telefonlar için de önemli bir dönüm noktası oldu. Halihazırda Google Android 14​'ün üstüne katarak yeni özellikleri test ederken, bir sonraki işletim sistemi Android 15​ için de ilk somut bilgiler geldi.

ANDROİD 15 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Android 14 için yeni güncellemeler yapılırken, bir Google çalışanı bir sonraki Android 15'in ilk test sürümünün yayınlanacağı tarihi de açıkladı. 

Buna göre kod akıllı telefonlara yeni özellikler getirecek Android 15'in çıkış tarihi, 15 Şubat'ta piyasaya çıkacak. Ancak bunun test sürümü olacağını, beta olarak sunulmayacağını da belirtmekte fayda var.

Android 14 demode olmadan Android 15'ten bilgiler geldi! Yeni işletim sisteminin çıkış tarihi Google çalışanı tarafından açıklandı - 1. Resim

Android 14 için de ilk test yapısı, geçen yıl 8 Şubat 2023'te yayınlanmıştı. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...