Tgrt Haber

Android cihazlar için uzun zamandır bekleniyordu: Twitter, 'Blue' özelliğini kullanıma sundu! İşte fiyatı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: 9to5google
19 Ocak 2023 15:00 - Güncelleme : 19 Ocak 2023 16:29
Twitter Blue, Android cihazlarda 11 dolardan başlayan fiyatla kullanıma sunuldu.

Twitter'ın web ve iOS kullanıcılarla sınırlı kalan Twitter Blue hizmeti, uzun aranın ardından nihayet Android cihazlar için de kullanıma sunuldu. Peki Android'e gelen Twitter Blue hangi ülkelerde kullanılıyor?

Twitter Blue, Android cihazlarda 11 dolardan başlayan fiyatla kullanıma sunuldu.

Twitter'ın ayrıcalıklarla dolu Twitter Blue aboneliği, Musk​'ın yönetime geçmesiyle mavi tik hizmetiyle yenilenerek satışa sunuldu. Şu anda birçok ülkede kullanılan ve iOS​ ile web'de sınırlı olarak başvurulan Blue abpneliği, nihayet uzun aranın ardından Android cihazlara da sunulmaya başladı.

Bugün itibariyle (19 Ocak 2023) kullanıcılar, Android cihazları üzerinden Twitter Blue aboneliğini başlatabiliyor. Ancak fiyat konusunda Musk, iOS'ta olduğu gibi Android'de de aynı rakamı benimsiyor. Google​ ve Apple'ın uygulama satın alımlarından komisyon alması nedeniyle Twitter, her iki platform için de web sürümüne kıyasla daha yüksek fiyatlandırmaya yer veriyor.

TWITTER BLUE ARTIK ANDROID CİHAZLARDA

Twitter Blue'ya internet sitesinden 8 dolarlık fiyata başvuru yapabilirken, Android ve iOS cihazlar üzerinden bunu 11 dolara gerçekleştirmek mümkün. Peki bu hizmet hangi ülkelerde kullanılabiliyor?

Android cihazlar için uzun zamandır bekleniyordu: Twitter, 'Blue' özelliğini kullanıma sundu! İşte fiyatı

Henüz Türkiye için kullanıma açılmayan Twitter Blue, Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda ve Japonya'da kullanılabilir. Bu ülkelerde yaşayan kişiler, mavi onay rozeti de dahil olmak üzere Twitter'ın pek çok ayrıcalığından faydalanabilir.

Kaynak: 9to5google
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...