Tgrt Haber

Android kralı olacak: Xiaomi Redmi K70 serisi geliyor, tarih belli oldu

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Weibo
23 Kasım 2023 09:50 - Güncelleme : 23 Kasım 2023 09:56
Android kralı olacak: Xiaomi Redmi K70 serisi geliyor, tarih belli oldu

Xiaomi'nin alt markası Redmi, 10. yılını Redmi k70 modeliyle kutlayacak. 24 GB'a kadar RAM ile desteklenecek, tasarımıyla da şimdiden dikkat çeken bu telefon için çıkış tarihi belli oldu.

Alt markası Redmi​ ile önemli yol kat eden Xiaomi​, yıl sonuna yaklaşırken amiral gemisi katili yeni modellerini tanıtmaya hazırlanıyor. 

Hakkında her geçen gün yeni bir gelişme olan Redmi K70 serisi için çıkış tarihi doğrulandı. 10. yılını kutlayan Redmi, amiral gemisi modellerini yıl bitmeden tanıtacak.

REDMİ K70 SERİSİ, 29 KASIM'DA TANITILACAK

Xiaomi kısa süre önce yaptığı paylaşımla Redmi K70 serisinin 29 Kasım‘da piyasaya sürüleceğini doğruladı. Ancak bunun bir Çin lansmanı olduğunu ve global tanıtımın ise ilerleyen dönemlerde netlik kazanacağını da bilmekte fayda var.

Android kralı olacak: Xiaomi Redmi K70 serisi geliyor, tarih belli oldu

Geçen yıl piyasaya sürülen Redmi K60 serisinin yerini Redmi K70e, Redmi K70 ve Redmi K70 Pro olmak üzere üç farklı model alacak. Cihazlara güç verecek işlemcilerse sırasıyla MediaTek Dimensity 8300-Ultra, Snapdragon 8 Gen 2 ve Snapdragon 8 Gen 3 olacak. Ayrıca 2K ekran ve HyperOS işletim sistemiyle de kullanıcı deneyimini önemli ölçüde iyileştirilmiş olacak.

REDMİ K70E BÜTÇE DOSTU MODEL OLACAK

Serinin en uygun fiyatlı olması beklenen Redmi K70E'nin Dimensity 8300-Ultra platformundan destek alacağını belirtelim. Ayrıca bu işlemciye istemlere dayalı cümleler ve fotoğraflar oluşturmanıza yardımcı olacak üretken yapay zeka desteği eşlik edecek.Ultra sürümün temel modelden farklı olarak neler sunucağı ise şu an için belirsiz.

Kaynak: Weibo
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...